SANNE SCHRIJFT GAAT VERDER OP WORDPRESS.
sanneschrijftcolumns.wordpress.com

 

 

 

SANNE SCHRIJFT IS VERHUISD NAAR WORDPRESS. KLIK HIER VOOR DE WEBSITE.

Ik ben Sanne. Opgegroeid in het prachtige Drenthe en al zo'n tien jaar woonachtig in het eveneens prachtige Amsterdam. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als leerkracht in de bovenbouw van een basisschool, maar in mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om over dagelijkse onbenulligheden te schrijven. Al was het alleen maar om mijn zeer aanwezige mening af en toe op een luchtige manier te ventileren. 

Ik woon samen met vriend Hans en poes, die afhankelijk van mijn bui (en die van haar) verschillende namen draagt, maar officieel door het leven gaat als Molly. 

Word blij van goede thrillers (zowel film als boek), bankhangen met vriendinnen, wijn op de Amsterdamse Zeedijk, uitslapen, stedentrips, concerten in kleine zaaltjes, winkelmandjes vullen bij webwinkels om het vervolgens niet te kopen, sauna's, paardrijden, eigenlijk alles wat zich dier mag noemen en ben lichtelijk serieverslaafd: van Dexter tot The Bridge en van Revolution tot Homeland, ik volg ze allemaal. Ik ben dol op eten, maar niet op eten maken. Ben optimistisch en vrolijk met af en toe een lekkere donkere dag die de boel goed in evenwicht houdt.